Sähkötyöt kohteeseen kuin kohteeseen Turussa

Sähke Oy on sähkötöiden ammattilainen Turussa. Meiltä löytyy lähes 10 vuoden kokemus alalta, ja olemmekin ehtineet urakoida erilaisissa kohteissa laidasta laitaan. Sähkötyöt toteutetaan aina alusta loppuun huolellisesti, jolloin lopputuloksena on laadukas ja turvallinen kohde. Palvelualueemme ulottuu Turusta muun Varsinais-Suomen alueelle.

Sähkötyöt ammattilaisen tekemänä

Sähkötyöt ovat usein haastavia toteutettavia, ja ne onkin hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Alan ammattilainen osaa huomioida kohteen erityistarpeet sekä turvallisuustekijät sähkötöitä tehdessään. Me toteutamme työt ammattitaidolla ja takaamme turvallisen lopputuloksen kohteessa kuin kohteessa. Tarjoamme sähkötöihin kokonaisvaltaisen palvelun, jolloin työ tulee tehtyä alusta loppuun laadukkaasti sekä aikatauluista kiinni pitäen. Meiltä saat sähkötöihin myös kilpailukykyisen hinnoittelun, jossa työn hinta määräytyy kohteen ja työn laajuuden perusteella.

Monipuoliset sähkötyöt

Sähköasennuskuvake

Sähköasennukset

Sähke Oy toteuttaa sähköasennukset kaikenkokoisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten yksittäinen sähköasennus tai kokonaisvaltaisempi urakka.

Sähkötyökuvake

Sähkötyöt

Teemme sähkötyöt monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Meiltä onnistuvat myös uudiskohteiden, kuten omakotitalojen, sähköistykset alusta loppuun saakka.

Sähköurakointikuvake

Sähköurakointi

Tarjoamme sähköurakoinnin luotettavat palvelut sovitulla urakkahinnalla. Tehtävät työt ja palvelut kartoitetaan aina asiakkaan ja kohteen erityistarpeet huomioiden.

Taattua laatua alan vankalta osaajalta

Sähke Oy on luotettava ja kokenut sähköalan osaaja. Meiltä löytyy pitkä työkokemus erilaisten sähkötöiden parista, joten otamme innolla vastaan haastavatkin urakat. Asiakaskuntamme koostuu pääosin yksityisistä asiakkaista – toteutamme kotitalouksille yksittäisiä sähköasennuksia, huoneistoremonttien sähkötöitä sekä omakotitalojen sähköistyksiä. Olemme lisäksi sähköistäneet esimerkiksi ravintoloita. Teemme myös alihankintaa pienille yrityksille.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Toteutamme sähkötyöt Turussa sekä muualla Varsinais-Suomen alueella.

Yhteydenotto